Frequently Asked Questions

Meest gestelde vragen

 

Algemene vragen

 • Op welke dagen en tijdstippen kan ik een afspraak maken voor een behandeling?

Ik ben parttime werkzaam in de salon. Behandelingen kunnen ingepland worden op donderdag overdag en 's avonds en zaterdag overdag.

 • Moet ik perse een afspraak maken voor een behandeling of kan ik ook zo langskomen?

Alle behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.

 • Hoe kan ik het beste een afspraak maken voor een behandeling?

Zoals u kunt zien bij ‘contact’ ben ik zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Doordat ik niet fulltime in de salon werk ben ik niet altijd telefonisch bereikbaar. Daarom raad ik u aan om via de mail, sms of WhatsApp een afspraak te maken.

 • Zijn er cadeaubonnen te koop?

Jazeker! U kunt voor alle behandelingen bij Salon Michelle een cadeaubon aanschaffen. Wilt u de ontvanger de mogelijkheid geven om zelf een keuze te maken in de salon dan kunt u er een geldbedrag op laten zetten. Zo kan de cadeaubon ook gebruikt worden voor de aanschaf van producten.

 • Is de salon toegankelijk met een rolstoel?

Helaas niet. De salon bevindt zich op de 1e verdieping en kan alleen bereikt worden met de trap.

 • Hoe is de parkeergelegenheid bij de salon?

Rondom de salon zijn er vele gratis parkeerplaatsen.

 • Kan ik pinnen in de salon?

Helaas kan er tot op heden alleen contant betaald worden. Mocht dit veranderen dan laat ik het weten. Betalen kan contact of via een betaalverzoek.


Vragen over behandelingen en producten

 • Hoeveel tijd wordt er aangeraden om tussen de gezichtsbehandelingen in te laten zitten?

Om het beste resultaat te krijgen met de gezichtsbehandelingen is het van belang dit goed bij te houden. De huid vernieuwd zich om de 28 – 30 dagen, ongeveer 4 weken. Bij de behandeling worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de huid intensief gereinigd en verzorgd. Zo wordt de huid tijdens dit proces optimaal ondersteund. Ik raad u dan ook aan om minimaal 4 tot maximaal 8 weken tussen de gezichtsbehandelingen te laten zitten.

 • Als ik kies voor een bepaalde behandeling, moet ik dan perse alle onderdelen van de behandeling uit laten voeren?

Nee, dit hoeft niet. Mocht u bijvoorbeeld snel benauwd worden en u heeft liever geen waterdamp op uw gezicht dan is het mogelijk om aan te geven dat u dit liever niet wilt.

 • Ik wil graag producten van Gold Flower aanschaffen voor thuisgebruik, hoe kan ik dat doen?

Producten van Gold Flower zijn inderdaad ook te koop voor thuisgebruik. Deze producten kunnen na de behandeling aangeschaft worden. Als u contact met mij opneemt dan kan ik het product ook voor u klaar zetten en dan laat ik u weten wanneer deze opgehaald kan worden.

 • Wat is een vapozone?

Een vapozone wordt ook wel een waterdamp apparaat genoemd. Zoals de naam al zegt produceert dit apparaat warme waterdamp wat essentieel is voor het openen van de poriën en voor het verwijderen van de oneffenheden. Daarnaast is het ook heerlijk ontspannend!

 • Wat is een borstelapparaat?

Een borstelapparaat is een apparaat met een borstel die roterende bewegingen maakt om de huid net wat intensiever schoon te maken.

 • Wat wordt er bedoeld met een huidanalyse?

Bij de huidanalyse zal gekeken worden naar de staat van de huid. Er wordt bepaald wat voor een huidtype u heeft en welke producten gebruikt zullen worden bij de behandeling. Aangezien uw huid gedurende het jaar steeds weer andere behoeften heeft zal de huidanalyse elke keer weer uitgevoerd worden om de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen op wat uw huid nodig heeft.

 • Wat is een ampul?

Een ampul is een vloeistof op oliebasis met een hele hoge concentratie aan werkstoffen. Werkstoffen zijn de ingrediënten die o.a. ook in gezichtscrèmes en maskers voorkomen. Gold Flower heeft verschillende ampullen gericht op de verschillende huidtypen. Zo zijn er ampullen speciaal voor een vochtarme huid, onzuivere huid, oudere huid en een gevoelige huid. Na gebruik van het ampul zult u direct resultaat merken aan uw huid. Dit maakt de Deluxe behandeling een perfecte behandeling om uw huid een extra oppepper te geven!

 • Wat is een enzym peeling?

Een enzym peeling is een diepte reiniging zonder korrels. In een scrub zitten korrels, hierbij worden de dode huidcellen verwijderd door het maken van roterende bewegingen. Een enzym peeling wordt aangebracht als een masker en maakt door middel van de enzymen de dode huidcellen los van de levende huidcellen. Bij een acne behandeling wordt alleen gebruik gemaakt van de enzym peeling omdat er niet gescrubd mag worden. Bij het scrubben van een acne huid kan het zijn dat eventuele ontstekingen open gaan.

 

Schoonheidssalon Cothen | Wijk bij Duurstede | Langbroek